Wellness Refugium and Resort Hotel Alpin Royal

Valle Aurina, Zuid-Tirol, Italië

Rose suite

Rose suite

Italiaans toevluchtsoord in Zuid-Tirool met wellness, wekelijkse wandel- en fietstochten met gids & meer, all-inclusive

Ver van de dagelijkse beslommeringen is het Alpin Royal Wellness Refugium & Resort een hotel dat z’n naam eer aan doet. Een refugium is namelijk een toevluchtsoord om je veilig te voelen en tot rust te komen. Dit berghotel ligt diep in de Alpen, in het deel van Italië waar men vooral Duits spreekt, en biedt alles wat je nodig hebt om weer helemaal op te laden. 


De ligging is adembenemend, met bergen aan twee kanten en kabelbanen nabij. Ten tweede heeft het Alpin Royal Wellness Refugium & Resort een wellnesscentrum dat zich uitstrekt over 1.000 vierkante meter. Hier boek je een romantische behandeling voor twee of geniet je van een verkwikkende sauna - even helemaal niets moeten. Ontdek het restaurant waar je ‘s avonds een vijf- of zevengangendiner nuttigt. De benodigdheden voor bijna al deze lekkernijen komen uit de adembenemende bergregio waarin het refugium ligt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.