American Hotel

Amsterdam, Nederland

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Midden in Amsterdam: Geliefd hotel aan het Leidseplein

“Je kunt er urenlang langs de grachten lopen en naar Van Gogh kijken. Je kunt er boeken kopen die je elders zelden vindt.” De Vlaamse cultheld Kris de Bruyne wist de sfeer van Amsterdam fantastisch in slechts enkele regels samen te vatten. En er is zoveel meer: in het concertgebouw is het vaak feest, maar ook de Melkweg en Paradiso bieden een geweldig gevarieerd programma. En dan de boetiekjes, de vele markten (van de Albert Cuyp tot het Waterlooplein), de Jordaan, het Anne Frankhuis, de NDSM-werf; de lijst van mogelijkheden en bezienswaardigheden is eindeloos.

Midden in deze roerige hoofdstad, aan het Leidseplein, op vijf minuten van het roemruchte Vondelpark en slechts 10 minuten lopen naar de culturele rijkdommen in het Stedelijk Museum en het Rijksmuseum, op een steenworp afstand van de leukste kroegjes en de meest chique winkelpromenade van Nederland, ligt het historische American Hotel. Een ware smeltkroes van kunstenaars, hoogwaardigheidsbekleders en Amsterdammers is kind aan huis in de zogenaamde ‘huiskamer van Amsterdam’.

Perfect voor
Historisch hotel Bezienswaardigheden Romantiek Winkelen Europa City trip

Highlights

  • Verken Amsterdam te voet vanaf een toplocatie aan het Leidseplein
  • Bezoek de Hermitage met haar ijzersterke en gevarieerde kunsttentoonstellingen 
  • Ontdek het nieuwe Amsterdam op haar creatieve broedplaats, de NDSM-werf

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.