Ana Mandara Hue Beach Resort

Hue, Vietnam

Beach villa

Beach villa

Beach villa

Beach villa

Deluxe kamer

Deluxe kamers

Tot rust komen in een luxe resort met wellness vlak bij witte zandstranden, incl. ontbijt & massage

Dit resort biedt alles wat je op vakantie nodig hebt. In letterlijk een minuut lopen ben je op het 400 meter lange zandstrand van Hue en kun je ontspannen met een cocktail in de hand terwijl je het kantoorleven in een klap vergeet. Meer heeft een mens niet nodig. En misschien valt deze luxe zelfs nog wel te overtreffen. Bijvoorbeeld met de in-een-vijver-drijvende-wellnesspaviljoens, de omvangrijke tropische landschapstuinen of een behandeling in het schoonheidscentrum. Als dat nog niet genoeg is, dan kun je ook nog mee op de 'Amazing Hue Tour' waar een chauffeur je langs alle bezienswaardigheden rijdt. Het Ana Mandara is een perfecte uitvalsbasis voor excursies om daarna buiten de hectiek van de stad weer tot rust te komen.

Ook is er een variatie aan keuze voor diner en lunch. Er zijn drie restaurants waar internationale en lokale gerechten worden geserveerd. Kijk toe hoe de chefs hun specialiteiten bereiden in The View of droom weg bij het uitzicht op het Thuan An-strand en de lotusvijver in de Lobby. Wil je meer ervaren van de Vietnamese cultuur, dan kies je voor de lokale gerechten bij restaurant Hue Flavor. 

Perfect voor
Strand Gastronomie Ontspanning Romantiek

Highlights

  • Zonnebaden op een van de oneindig brede witte zandstranden 
  • Relaxen op een van de wellnesspaviljoens in de lotusvijver 
  • De deur uitwandelen in het landschapspark vol tropische flora en fauna

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.