Bangkok Marriott Marquis Queen's Park

Bangkok, Thailand

Genieten van Thaise grandeur en moderne luxe in super-de-luxe 5* hotel in hartje Bangkok, incl. ontbijt

Het Bangkok Marriot Marquis Queen’s Park biedt niet alleen de perfecte locatie, maar ook een overdaad en luxe en verfijning voor een vakantie in stijl. Het elegante hotel verwelkomt je met Thaise grandeur gecombineerd met modern minimalisme en komt al jouw wensen voor een comfortabele reiservaring tegemoet met haar exquisiete kamers, uitgebreide wellnessfaciliteiten en de vier verschillende restaurants om ieder soort trek te kunnen stillen.

Vanuit het hotel bent je met een wandeling zo in de bruisende straten van vol tuktuks en kraampjes, de bars in de vele skyscrapers die Bangkok rijk is, of een van de vele winkelcentra om uw garderobe te verfijnen. Met een korte wandeling bereik je ook de Wat Arun tempel en de Ananta Samakhom Throne Hall, of kun je met een rit met een skytrain andere delen van de stad snel en eenvoudig verkennen. Terug in het hotel kom je bij met een exotische cocktail aan de rand van het zwembad, gevolgd door een niet snel te evenaren diner, uitkijkend over de levendige stad. 

Perfect voor
Hotel Ontspanning Winkelen Bezienswaardigheden City trip

Highlights

  • Overnachten in het hart van de Thaise hoofdstad en dicht bij alle bezienswaardigheden
  • Culinair genieten in één van vier hotel restaurants met een Thaise, Japanse en Cantonese keuken
  • Uitgebreid bijkomen in de hotel spa in een stoomkamer of met een welverdiende massage

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Ervaringen van andere gasten kunt u lezen op TripAdvisor
  • Stel ons op de proef, en vergelijk onze prijzen, bijvoorbeeld met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.