Banyan Tree Vabbinfaru

Vabbinfaru, Malediven

Oceanview Pool villa

Oceanview Pool villa

Oceanview Pool villa

Beachfront Pool villa

Beachfront Pool villa

Beachfront Pool villa

Een onvergetelijke reis naar het paradijs met een verblijf in een chique villa

Denk je aan een prachtig paradijs? Dan zie je direct Banyan Tree Vabbinfaru voor je. Dit resort op de Malediven heeft alles om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Omgeven door de diepblauwe Indische Oceaan vind je een aantal luxe villa’s. De ene staat midden in het groen, de andere heeft een panoramisch uitzicht op de oceaan. Of wil je liever direct vanaf je eigen zonneterras met je voet het water kunnen voelen? Dan kies je voor de villa op het strand. Alle villa’s hebben een hemelbed en een buitendouche, sommige villa’s hebben een eigen zwembad. Op het resort vind je een spa, een restaurant, een bar en een groot aanbod aan wateractiviteiten.

De Malediven vormen een eilandengroep ten zuidwesten van India. Deze bestemming is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar rust en luxe en daarnaast optimaal van zon, zee en strand willen genieten.

Perfect voor
Strand Ontspanning Romantiek

Highlights

  • Genieten van de luxe van je eigen privébarbecue met de lekkerste gerechten
  • Eindelijke eens leren duiken en je PADI behalen in de mooie Indische Oceaan
  • Wakker worden met een verfrissende buitendouche met uitzicht op de oceaan

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.