Casa Burano

Burano, Venetië, Italië

Superior kamer

Superior kamer

Junior suite

Superior kamer

Junior suite

Junior suite

Junior suite

Verrassend verblijf op het Venetiaans eilandje Burano, incl. ontbijt & extra's

Burano is een eilandje op 7 kilometer afstand van Venetië. Binnen 45 minuten sta je op het Venitiaanse San Marcoplein en kan je alle bekende bezienswaardigheden van de stad verkennen. Maar vergis je niet over de ligging, Burano is namelijk zelf ook zeer de moeite waard. De karakteristieke scheve kerktoren van San Martino zie je al als je aan komt varen terwijl de kleurenpracht van de huizen je tegemoet straalt.

Hotel Casa Burano heeft in maart dit jaar de deuren geopend en biedt een comfortabele accommodatie, ingericht met smaakvolle lokale en Italiaanse designmeubelen. Een medewerker van het pension haalt je op bij aankomst met de boot. De kamers bevinden zich in vijf traditionele, kleurrijke huizen aan grachten en smalle straatjes. Vanuit het hotel worden allerlei activiteiten aangeboden. Zo kun je meedoen met een wijnproeverij of een tochtje met een bragozzo, een lokale vissersboot, maken. Ook kun je je opgeven voor een kookworkshop en de lekkerste lokale gerechten leren maken, waaronder risotto en visspecialiteiten, cocktails met lokale kruiden en traditionele koekjes.

Perfect voor
Gastronomie Landschap Bezienswaardigheden Boetiekhotel City trip Familie Romantiek

Highlights

  • De kleurrijke huizen van Burano bewonderen
  • Lokale gerechten niet alleen eten maar ook zelf leren koken tijdens een kookworkshop
  • Door de schitterende straatjes van Venetië slenteren

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.