Cuatre Finques

Xaló, Alicante, Spanje

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Mistela suite

Mistela suite

Mistela suite

Mistela suite

Mistela suite

Elegante, persoonlijke casa rural met zwembad en uitzicht op de bergen, incl. ontbijt, welkomstdrankje & fles wijn

De Costa Blanca beleven, maar dan zonder het massatoerisme dat je kent van Benidorm? Wat dacht je van een prachtig landhuis met slechts zes kamers, een zwembad en uitzicht op amandelbomen en de bergen? Waar de dag ontspannen begint met yoga en waar je zo een mountainbike uit de schuur kunt plukken, om langs de gastvrije dorpen en markten te cruisen? Welkom bij Cuatre Finques, van eigenaars Nicky, Pep en dochter Isla. Dit is geen boetiekhotel of B&B, maar een unieke, prachtige plek waar je in alle luxe en rust kunt genieten van het echte Spaanse leven. Tranquilo. Je vindt hier een zwembad, een petanquebaan en een moestuin. Ezeltjes en kippen scharrelen rond. De eigenaars koken graag een pan paella boven het vuur en weten de allerleukste plekjes in de buurt. Tien minuutjes wandelen en je bent in hartje Xaló, waar je door de kleine steegjes kan slenteren, van restaurant naar barretje en weer terug voor wat tapas en lekkers toe. Twintig minuten rijden en er zijn fijne zandstranden om te ontdekken: bij Xabia, Calpe, Moraria en Denia, snorkelen in turquoise water kan prachtig bij Granadella.

Xaló zelf staat bekend om haar kerk met een fraai blauw dak en de overheerlijke Mistela dessertwijn. De slager, bakkers en bodega’s hebben vele heerlijkheden om te proeven. Die geweldige jurk of zonnehoed scoor je in Altea en overal om je heen is overweldigend natuurschoon: van de ‘Vall de Pop’ met wandelpaden uit de Moorse tijd, lagunes en grotten aan zee tot de grillige bergen van de Sierra de Bernia. En ’s avonds is het bij je eigen landhuis heerlijk luieren aan het zwembad, met alleen wat krekels en vogels als begeleiding.

Perfect voor
Boetiekhotel Ontspanning Romantiek Korte vlucht Landschap Drankjes

Highlights

  • Tandem-paragliden met eigenaar Pep, die je filmt met zijn GoPro-helm
  • Met de gratis mountainbike de dorpen van de Xaló vallei verkennen, elk met eigen heerlijkheden en winkeltjes
  • Genieten van échte paella, gekookt boven een knapperend vuurtje, terwijl de zon langzaam ondergaat

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.