DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen - Volledig terugbetaalbaar

Soest, Nederland

Tot -45% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

Volledig terugbetaalbaar

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Badkamervoorbeeld

Hotel met wellness in de natuur en vlak bij Utrecht en Amersfoort, incl. parkeren

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 45% ?

Onlangs gerenoveerd hotel bij de rust van het bos en op steenworp afstand van de stad, incl. ontbijt, eventueel vroege check-in of late check-uit, gratis parkeren & meer. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant
  • Bar
  • 24-uurs roomservice
  • Binnenzwembad
  • Sauna
  • Turks stoombad
  • Wellnessbehandelingen
  • 24-uurs fitnessruimte

Locatie
Het hotel is ca. 4 minuten lopen van bushalte Heezerspoor in Soest. Vanaf hier ben je in ongeveer een halfuur op Utrecht Centraal en in ongeveer 4 uur op Brussel Centraal. Per auto is het ca. 18 kilometer rijden van Utrecht en ca. 190 kilometer van Brussel.

Goed om te weten
Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soestduinen, Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.