Elizabeth Suites

Praag, Tsjechië

Deluxe Junior suite

Deluxe Junior suite

Deluxe Junior suite

Deluxe Junior suite

Deluxe suite

Deluxe suite

Moderne suites in het prachtige hart van Praag, incl. fles wijn

De Tsjechische hoofdstad Praag staat bekend als de gouden stad en als één van de mooiste van heel Europa. Vergaap je aan de skyline met gotische torenspitsen, een doolhof van geplaveide straatjes en verborgen binnenplaatsen. Het is dan ook niet moeilijk om de aantrekkingskracht van de suites te zien, niet in de laatste plaats vanwege de centrale ligging in de stad, op slechts een korte afstand van het iconische Wenceslasplein.

De comfortabele suites van het Elizabeth Suites Prague zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar de vrijheid om zelf maaltijden te bereiden. Ze hebben een goed uitgeruste kitchenette met een fornuis, een koelkast, een magnetron en voldoende kookgerei, bestek en servies. Je hebt er ook een eigen badkamer met toiletartikelen, een flatscreen-tv met satellietzenders en een dagelijkse schoonmaakdienst.

Perfect voor
Europa Hotel Romantiek Bezienswaardigheden City trip

Highlights

  • Vergaap je aan de surrealistische architectuur van Frank Gehry’s danshuis
  • Struin door de 13e-eeuwse straatjes van de Joodse wijk Josefov
  • Bewonder de Gotische bouwwerken door heel de stad uit de late Middeleeuwen

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.