Grand Hotel Terme

Sirmione, Italië

Ontdek de prachtige omgeving, de pittoreske dorpjes en de rijke Italiaanse keuken, incl. ontbijt en meer

Grand Hotel Terme ligt in een van de mooiste dorpjes aan het Gardameer in Italië. Een prachtig hotel, met een goed restaurant, ruime kamers en een zeer uitgebreid wellnesscentrum. Het buitenzwembad en de fitnessruimte maken het helemaal af – een vakantie om te relaxen en te genieten van de rust.

Het schilderachtige dorpje Sirmione is gelegen op een schiereiland aan de zuidkant van het Gardameer en staat bekend om haar prachtige historische centrum. Beklim het mooie kasteel Castello de Sirmione en geniet van het uitzicht of bezoek de indrukwekkende grotten van Catallus. Wandel of fiets rondom het Gardameer, bewonder pittoreske kerkjes en stop op het schitterende plein Piazza Giosuè Garducci voor een heerlijk bord verse pasta.

Perfect voor
Ontspanning Landschap Drankjes Europa Hotel

Highlights

  • Ontdek het Gardameer vanaf het water tijdens een boottocht
  • Sla een balletje bij de mooie Golf Club Paradiso del Garda
  • Maak een wandeltocht richting het rotsstrand Jamaica Beach

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.