Hotel Eden Amsterdam

Amsterdam, Nederland

Amsterdam

Amsterdam

Executive kamer

Executive kamer

Executive kamer

Amsterdam

Amsterdam

Muziekgebouw aan 't IJ

Executive kamer

Executive kamer

Executive kamer

Executive kamer

Amsterdam

Amsterdam

Boetiekhotel aan de Amstel, te midden van de beste winkels, restaurants en musea

Pal aan de Amstel, op een absolute toplocatie in het hart van Amsterdam, verwelkomt Hotel Eden iedereen die wil genieten van het beste dat de stad te bieden heeft: topmusea, een heerlijk uitgaansleven en uiteraard de wereldberoemde grachten waar het zo fijn slenteren is. Vanuit het moderne interieur in dit klassieke grachtenpand kijkt u uit over de Amstel, met aan de overzijde, op een minuutje lopen, de Stopera – thuishaven van het vermaarde Nationale Opera & Ballet. Naast de Stopera vindt u de geliefde markt op het Waterlooplein, een perfecte snuffelplek voor brocante.

Heerlijk uitgaan kunt u al om de hoek op het Rembrandtplein, bijvoorbeeld bij Club Rain of op het zonovergoten terras van Kitchen & Bar Van Rijn. Vlak bij het hotel vindt u bioscoop Pathé Tuschinski, die alleen al om haar gevel en interieur een bezoek waard is. Amsterdam is een fijne winkelstad. Het beste aanbod vindt u in de directe omgeving van het hotel, met bekende winkelketens aan de Kalverstraat en hippe boetieks en speciaalzaken in de Utrechtsestraat. Kunstliefhebbers kunnen hier ook dagen zoet zijn, van Tassenmuseum Hendrikje tot de Hermitage en het Allard Pierson Museum, stuk voor stuk schitterend gelegen aan de grachten.

En wat u ook wilt beleven in Amsterdam, de centrale locatie van Hotel Eden garandeert dat u tussen de bezienswaardigheden door gemakkelijk even kunt uitrusten op uw comfortabele kamer. U komt tijd tekort!

Perfect voor
Romantiek Winkelen Bezienswaardigheden Boetiekhotel City trip Familie

Highlights

  • Een romantische boottocht maken door de Amsterdamse grachten
  • Kunst kijken bij Museum De Hermitage of het charmante Tassenmuseum Hendrikje
  • Weergaloos winkelen in de boetiekjes en speciaalzaken in de Utrechtsestraat

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.