Hôtel Birdy

Les Milles, Aix-en-Provence, Frankrijk

Golf kamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Golf kamer

Standaardkamer

Verken de schitterende Franse Provence vanuit dit charmante hotel vlakbij de populaire steden Marseille en Aix-en-Provence

Tussen de Zuid-Franse steden Aix-en-Provence en Marseille ligt Hôtel Birdy, een hippe accommodatie die perfect is voor de moderne reiziger. De sfeervolle kamers hebben onder andere lekkere bedden, een flatscreen-tv, een minibar en een Nespresso-apparaat. Sommige kamers hebben een eigen balkon of een terras. Het hotel heeft een buitenbad, een tuin, een terras, een restaurant waar heerlijke gerechten uit de Franse keuken worden bereid.

Op twintig minuten van Hôtel Birdy ligt Aix-en-Provence, een universiteitsstad met de charme van een Frans dorp. Op een half uur rijden van het hotel ligt dan weer Marseille, een hippe kuststad aan de Middellandse Zee met Oosterse invloeden die zowel in de keuken als in de architectuur terugkomen.

Perfect voor
Hotel Ontspanning Romantiek

Highlights

  • Je tegoed doen aan verse vis en groenten rechtstreeks van de barbecue
  • Op een warme Zuid-Franse dag een verkoelende duik in het zwembad nemen
  • Een bezoek brengen aan de hippe stad Marseille met haar Oosterse invloeden

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.