Hotel Can Faustino

Ciutadella, Spanje

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met patio

Tweepersoonskamer

Proef, ruik & voel het mediterrane leven in een authentiek Spaans verblijf

Wakker worden en uitkijken op een azuurblauwe zee of mediterraanse tuin, een duik in het zwembad en aanschuiven voor een vers ontbijtje met zoete meloen en jamón de Parma. Zo ziet een ochtend in Can Faustino er uit! Om het ultieme vakantiegevoel voort te zetten, kun je jezelf natuurlijk verplaatsen naar de witte uitgestrekte stranden.

Het hotel ligt vlak bij Ciutadella, de historische hoofdstad van Menorca. Ontdek de kathedraal van de stad die stamt uit de dertiende eeuw en gebouwd is op resten van een oude moskee. In de smalle straatjes van het historische centrum van de stad zijn tal van leuke en unieke boetiekjes en winkeltjes te vinden.

Perfect voor
Strand Boetiekhotel Europa Ontspanning Romantiek

Highlights

  • Wakker worden in een luxe suite met uitzicht op een Mediterraanse zee of tuin
  • Huur voor een dag een boot en ontdek de mooiste plekjes vanaf het water
  • Proef de lekkerste wijnen uit de omgeving voor een lokale prijs

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.