Hotel Continental Relax and Spa - Signature Collection by Best Western

Halmstad, Zweden

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Stijlvol art nouveau-hotel in Zweden met wellness

Het Hotel Continental Relax and Spa - Signature Collection by Best Western is gevestigd in een prachtig jugendstil dat gebouwd is in 1903. Het hotel ligt midden in het centrum van Halmstad, aan de westkust van Zweden. Dit viersterrenhotel kenmerkt zich door een gezellige sfeer, met uitnodigende kamers waar de geur van koffie en versgebakken brood je ‘s ochtends tegemoet komt.

In het centrum van Halmstad vind je grote pleinen en charmante voetgangersstraten met veel gezellige winkels en restaurants. De stad biedt een bijzonder aanbod van lokale en internationale kunst, dus zorg ervoor dat je een paar musea bezoekt. Neem aan het eind van de dag een welverdiende ​​pauze in de spa van het hotel, die met haar prachtige bogen en rustige sfeer uitnodigt om te ontspannen.  

Perfect voor
Historisch hotel Ontspanning Romantiek Strand Hotel

Highlights

  • Ga uitwaaien in Tylösand op het prachtige strand aan de Zweedse kust 
  • Doe kunstzinnig en bezoek het hippe Halland Art Museum 
  • Loop langs de rivier de Nissan en ontdek de charme van Halmstad 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.