Hotel Drottning Kristina Stureplan

Stockholm, Zweden

Junior suite

Junior suite

Superior kamer

Superior kamer

Junior suite

Junior suite

Stockholm ontdekken vanuit een prachtig Gustaviaanse-stijl boetiekhotel in hartje stad

Dat een hotel in Zweden niet per se een IKEA-inrichting hoeft te hebben, bewijst dit mooie en klassieke hotel in hartje Stockholm. Hotel Drottning Kristina Stureplan ligt in de mooie wijk Östermalm, in het hart van het belangrijkste winkelgebied van de stad. Op slechts 500 meter afstand vertrekken boten naar de archipel van Stockholm en 300 meter van het hotel ligt het metrostation dat u snel naar alle andere plekken in de stad brengt.

Na een ontspannen nacht in je stijlvolle, romantische en lichte kamer, kun je niet alleen heerlijk shoppen in het gebied rondom het hotel, maar ook vele culturele hoogtepunten bezoeken. Dagelijks serveert het hotel in restaurant Ostra Matsal & Bar een ontbijtbuffet en van maandag tot vrijdag kan er in dit restaurant ook geluncht worden. In de zomer kun je maaltijd genieten op de binnenplaats, ’s winters kun je in de lounge ontspannen een krantje lezen.

Highlights

  • Vanuit het hotel direct shoppen in de bekendste winkelstraat van Stockholm
  • Alle hoogtepunten van de stad op loopafstand hebben
  • Thuiskomen in uw lichte, romantische kamer in klassieke stijl

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.