Hotel Tubris

Campo Tures, Zuid-Tirol, Italië

Comfort kamer

Comfort kamer

Verblijf in een idyllische vallei in Zuid-Tirol met wellness

Volledig omringd worden door bergen; is er een krachtiger en prachtiger omgeving denkbaar? Hotel Tubris in het Zuid-Tiroler dorpje Campo Tures heeft zijn idyllische ligging perfect voor elkaar. Het panoramisch uitzicht op de Aurinavallei laat je mond hier iedere keer weer openvallen, terwijl het binnenzwembad, de sauna en het stoombad ervoor zorgen dat je je herboren voelt - telkens weer opnieuw.

De omgeving van dit comfortabele viersterrenhotel is eveneens om van te watertanden. De ruim drieduizend meter hoge bergen Weißzint en Großer Möseler zijn blikvangers, evenals de imposante burcht Taufers. In natuurpark Rieserferner-Ahrn kun je heerlijk wandelen, terwijl de watervallen kletteren bij Reinbach en Speikboden geroemd wordt als ski- en wandelgebied.

Perfect voor
Ontspanning Landschap Romantiek

Highlights

  • Laat jezelf verwennen door de verrassende Zuid-Tiroler of Italiaanse keuken.
  • Geniet in het wellnesscentrum na een fijne bergwandeling
  • Bereik een van de vele toppen en aanschouw het uitzicht

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.