Hotel Villa Undulna

Massa, Toscane, Italië

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Fris Toscaans hotel dichtbij het strand, incl. ontbijt en Kneipp-behandeling

Toscane biedt niet alleen die typische diepgele heuvels en Renaissance-stadjes, je treft er ook een strand van 20 kilometer lengte. Vlakbij het strand in Massa, ligt het Hotel Villa Undula op je te wachten. De kamers van dit kleinschalige hotel kijken uit over de zogenoemd Apuaanse Alpen of de Middellandse Zee.

Het strand is op loopafstand en je kunt per fiets naar de mondaine badplaats Forte dei Marmi, waar onder meer de Belgische koninklijke familie graag vertoeft. Overal in Massa en het aangrenzende Carrara zul je trouwens de marmerindustrie tegenkomen. De natuursteen komt uit de bergen ten oosten van de stadjes en wordt vervolgens in schepen geladen om de hele wereld over te reizen naar bouwplaatsen. Al in de Romeinse tijd was deze steen beroemd en later hieuw Michelangelo zijn David uit Carrara-marmer.

Perfect voor
Strand Ontspanning Landschap Romantiek Familie

Highlights

  • Bezoek het imposante Piazza degli Aranci in Massa
  • Genieten van de beroemde vissersdorpjes bij Cinque Terre
  • Zonnen aan de brede Toscaanse stranden

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.