Landgoed De Wilmersberg

De Lutte, Overijssel, Nederland

Royale landgoedkamer

Royale landgoedkamer

Enschede

Nordhorn

Luxe en charmant landgoed omgeven door de Twentse bossen, incl. ontbijt, (optioneel met diner), welkomstdrankje & sauna

De Twentse textielfamilie Blijdenstein wist wat ze deed toen ze het landgoed nabij de bossen van Twente koos als de locatie van hun luxueuze buitenverblijf. Dit voormalige landhuis van de familie doet tegenwoordig dienst als een schitterend viersterrenhotel op een landgoed van 14 hectare. Het is omgeven door een heuvelachtig landschap en de flora en fauna van de Twentse bossen, met historische plaatsen als Oldenzaal en Ootmarsum in de buurt. Je vindt er naast twee tennisvelden ook een weldadige wellnessruimte, een binnenzwembad, een culinair restaurant, en als kers op de taart je eigen landgoedkamer, waar je ver verwijderd van de stress van alledag weer volledig kunt bijkomen in een charmante, landelijke setting.

Niet alleen het hotel doet Toscaans aan, ook op het heuvelachtige landgoed zelf waan je je bijna in Frankrijk of Italië. Omgeven door schilderachtige fiets- en wandelpaden die je direct de Twentse bossen inleiden, is er meer dan genoeg te zien en te doen in de directe omgeving van het hotel. Geniet van de natuur en de rust en ruimte, of ga erop uit om een balletje te slaan op een van de nabijgelegen golfbanen. Verken het historische Oldenzaal of ontspan met een goed glas wijn of cognac in de lounge van het hotel. Hoe je je dagen in Twente ook wenst door te brengen, één ding staat vast; je zult Overijssel met een brede glimlach weer verlaten.

Perfect voor
Platteland Gastronomie Ontspanning Romantiek Golf

Highlights

  • Genieten van de schitterende flora en fauna langs de fiets- en wandelpaden
  • Ontspannen in de weldadige wellnessruimte van het hotel met een uitgebreide massage
  • Je smaakpapillen verwennen met haute cuisine in het elegante restaurant van het hotel

Meer weten?

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.