Malie Hotel Utrecht - Volledig terugbetaalbaar

Utrecht, Nederland

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Malie Hotel Utrecht

Malie Hotel Utrecht

Small kamer

Small kamer

Small kamer

Malie Hotel Utrecht

Malie Hotel Utrecht

Malie Hotel Utrecht

Charmant boetiekhotel in een 19e-eeuws herenhuis nabij het hart van Utrecht, incl. vroege check-in

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 26% ?

Overnacht in een prachtig herenhuis in de wijk Buiten Wittevrouwen en verblijf op loopafstand van het bruisende centrum van Utrecht, incl. ontbijt, vroege check-in, milieuvriendelijke voorzieningen & meer. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Ontbijtruimte
  • Bar
  • Lobby met bibliotheek
  • Lounge
  • Stadstuin met terras
  • Fietsverhuur
  • Green Key gecertificeerd

Locatie
Het Malie Hotel ligt in de Utrechtse wijk Buiten Wittevrouwen, op ongeveer 15 minuten lopen van het stadscentrum. Het treinstation Utrecht Centraal bereik je in ca. 15 minuten met het openbaar vervoer of na een wandeling van ongeveer 25 minuten. Per auto is het ca. 180 kilometer van Brussel (ca. 2 uur en 45 minuten wanneer je met het openbaar vervoer reist).

Goed om te weten
Deze accommodatie is Green Key gecertificeerd. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie ''Meer informatie'' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Maliestraat 2, 3581 SL Utrecht, Nederland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.