Najeti Hôtel Château de Tilques - Volledig terugbetaalbaar

Tilques, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk

Tot -46% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Luxury kamer

Luxury kamer

Charm kamer in het kasteel

Franse Château in Vlaamse stijl nabij Duinkerke, incl. late check-uit

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 46% ?

Charmant verblijf in een 19e-eeuws château met tennisbaan op het Noord-Franse platteland, incl. ontbijt, dinerkorting, vroege check-in, late check-uit & meer. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant Le Vert Mesnil
  • Bar
  • Terras
  • Binnenzwembad
  • Tennisbaan
  • Tuin

Locatie
Najeti Hôtel Château de Tilques is per auto ongeveer 320 kilometer rijden vanaf Utrecht en zo'n 195 kilometer vanaf Brussel. Het centrum van Sint-Omaars ligt circa 5 kilometer van het Château Tilques.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Rue du Château 12, 62500 Tilques, Frankrijk

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.