Okko Bayonne Hotel

Bayonne, Frankrijk

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Jezelf onderdompelen in een warm bad van design en luxe in het Franse Bayonne, incl. ontbijt, aperitief & extra’s

In het moderne designhotel Okko Bayonne wordt niets aan het toeval overgelaten, zeker niet wat betreft sfeer en inrichting. Een hotel waar het principe ’form follows function’ tot in detail is doorgevoerd en je in stijl kunt genieten van eigentijdse luxe en comfort.

Je ziet het terug in de inrichting van de kamers: een esthetische balans van modern design en functionaliteit, met consequent gebruik van lichte kleuren en materialen. Hier leg je aan het eind van de dag je oor te rusten op de natuurlijke kussens van het merk Cocomat, kruip je tussen het Italiaanse beddengoed en is het vervolgens weer prettig ontwaken met doucheproducten van Nuxe.

Het kloppende hart van Okko Bayonne wordt gevormd door de hippe lounge The Club en is al net zo’n plaatje als de rest van het hotel. Als gast van Okko Bayonne heb je 24 uur per dag toegang tot deze levendige ontmoetingsplek die opvalt vanwege het geraffineerde gebruik van kleuren, de fijne banken, hoge ramen en uitzichten over de rivier Adour.

Een uitnodigend decor om na een lange dag neer te ploffen en te genieten van alle luxe. Want hoewel je in het centrum van Bayonne uitstekend kunt dineren, is het ook zeker de moeite waard om hier ’s avonds even aan te schuiven voor de aperitivo, een borreltraditie die is komen overwaaien uit Italië. Kruip in een van de comfortabele fauteuils en geniet van lokale wijnen en de lekkerste tradities uit Baskische keuken.

Perfect voor
Actieve vakantie Gastronomie Ontspanning Romantiek Europa Korte vlucht Huisdieren welkom

Highlights

  • Comfortabel in slaap vallen in een extra ruim bed, gedekt met Italiaans beddengoed
  • In de stijlvolle lounge aanschuiven voor culinaire hapjes en een glas lokale wijn tijdens de aperitivo
  • Frans Baskenland leren kennen tijdens uitstapjes naar Biarritz en Saint Jean de Luz

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.