Parkhotel het Gulpdal

Slenaken, Zuid-Limburg, Nederland

Standaardkamer

Standaardkamer

Romantisch boetiekhotel in het groene hart van Zuid-Limburg, incl. champagneontbijt, wellness & late check-uit

Authentieke vakwerkhuizen, meanderende rivieren en panoramische uitzichten over de vallei van Slenaken: de lange oprijlaan van Parkhotel het Gulpdal is adembenemend mooi. Een uitstekend begin van een weekend er tussenuit – een weekend even helemaal niks moeten. Het Parkhotel, een in Engelse stijl gebouwde villa, wordt met veel passie en liefde gerund door de familie Huls, die er alles aan doet om van je verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Je dineert er in het sfeervolle restaurant, ontspant er in de sauna en het solarium of strijkt er neer op het heerlijke terras, waar je geniet van een “bakske koffie” of een “glaaske rood”.

De omgeving van het hotel, de Zuid-Limburgse Gulpvallei, verken je te voet of per fiets via één van de vele wandel- of fietspaden (grotendeels autovrij). De vallei, die ook wel “Klein Zwitserland” wordt genoemd, kronkelt rondom rivier de Gulp en bestaat uit heuvelruggen, bossen en grasweides. Op je route tref je onder andere de karakteristieke dorpen Schilberg, Beutenaken, Nurop en Teuven aan en kom je bijzondere bezienswaardigheden tegen, zoals de voormalige abdij met watermolen van Sinnich. In de landelijke omgeving vind je bovendien verschillende kuuroorden en golfbanen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.