Quisisana Palace Hotel

Karlovy Vary, Tsjechië

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Suite

Suite

Suite

Historisch 5*-wellnessresort in Tsjechië met grandeur en excellente service

Eind 19e eeuw heeft een lokale, welgestelde familie het hotel en wellnessresort Quisisana laten bouwen in neorenaissancistische en neobarokke stijl. Tegenwoordig is het hotel met veel oog voor detail ingericht en is het voorzien van een modern en luxe interieur, waar je zult verblijven in een ambiance van grandeur en allure. De excellente service zorgt ervoor dat je je in dit speciale oord meteen thuis voelt.
 
De helende wateren in de regio van Karlsbad trekken al eeuwenlang vele internationale bezoekers naar Quisisana Palace. De professionele wellness-ruimte van het hotel doet deze historie eer aan. Voor herstel van lichaam en geest ben je hier helemaal in juiste handen. Daarnaast biedt de omgeving van het resort ook tal andere mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele golfbanen, of ontdek de wonderlijke natuur tijdens een vis- of jachttocht.

Perfect voor
Romantiek Ontspanning Landschap Boetiekhotel Huisdieren welkom Historisch hotel

Highlights

  • De eeuwenoude helende kracht van de wateren van Karlsbad ervaren
  • Verblijven in een historisch vijfsterrenhotel met exclusieve grandeur en moderne klasse
  • Jezelf lekker laten verwennen tijdens een verfijnd driegangendiner

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.