Riad Luxe 36

Marrakesh, Marokko

Droomverblijf in koningsstad Marrakesh, propvol Unesco-werelderfgoed en zinderende clubs, incl. optioneel driegangendiner

Marrakesh, de zondoorstoofde koningsstad van Marokko, is op dit moment een zeer geliefde bestemming onder de internationale jetset. De gloednieuwe Riad Luxe 36 biedt met haar ligging net buiten het drukke centrum een oase van rust. Rond het dompelbad op de binnenplaats van de riad liggen de friswitte kamers met hoge balkenplafonds, ingericht in een eigentijdse lokale stijl. Ontbijten doe je in stijl op de binnenplaats.

In acht minuten loop je naar de Ben Joesoef Madrassa koranschool uit 1570, een fraai voorbeeld van Islamitische architectuur. ‘s Avonds moet je beslist naar het centrale Djeema el Fna-plein, waar tussen de slangenbezweerders hippe locals flaneren tussen de eetkraampjes. De mooiste souvenirs vind je in de medina, een sfeervol doolhof vol hamams en paleizen. Zin in een zinderende avond uit? Ibiza’s topclub Pacha heeft een filiaal in de stad, en voor goede cocktails ga je naar club Jad Mahal.

Perfect voor
Romantiek Landschap Bezienswaardigheden City trip

Highlights

  • Heerlijk luieren in de zon of de schaduw op de luxe ligbedden van het dakterras van Riad Luxe 36
  • Bezoek de botanische Majorelletuin en het nieuwe Yves Saint Laurent Museum, op 6 kilometer van je hotel
  • Maak een kamelentocht in het Atlasgebergte, een populair wandelgebied naast de stad

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.