Toftaholm Herrgård

Toftaholm, Zweden

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Genieten van de Zweedse natuur vanuit een charmant landhuis in Småland

Dit 19e-eeuwse Zweedse landhuis ligt aan het meer Lagan tussen het pittoreske platteland van Småland. Geniet van de natuur rondom het hotel en roei over het rustige water van het Vidöstern meer of wandel door de beboste paden. Voor de golfliefhebbers sta je binnen een kwartier bij de Värnamo Golf Club of Lagans Golf Club.

Om wat van het Zweedse platteland te proeven ga je bosbessen plukken of geniet je van een heerlijke maaltijd in het restaurant van het Toftaholm Herrgård. Al stamt het uit 1800, achter het historisch interieur verbergt zich een modern hotel. Met een moderne ontspanningsruimte en keuken heeft Toftaholm Herrgård nieuw leven geblazen in de boerderij. Dit charmante vier sterren landhuis is de ideale plek om volledig tot rust te komen.

Perfect voor
Gastronomie Historisch hotel Romantiek Landschap

Highlights

  • Geniet van de prachtige omgeving rondom het landhuis
  • Bezoek het grootste moerasgebied van Zweden, het Store Mosse National Park
  • Sla een balletje op de nabijgelegen Värnamo Golf Club of Lagans Golf Club

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.