Una Palazzo Mannaioni

Montaione, Toscane, Italië

Superior kamer

Superior kamer

4*-hotel in de Toscaanse heuvels: Rustig verblijf nabij de kunststeden Florence, Siena en Pisa

UNA Palazzo Mannaioni is authentiek hotel in Montaione, een klein middeleeuws dorp in de Toscaanse heuvels. Het landhuis is volledig gerestaureerd tot een 4-sterrenhotel met alle moderne gemakken. Geniet hier van het frisse water van het panoramische zwembad en de verrukkelijke Toscaanse gerechten en Chianti-wijn van het eigen restaurant.

De strategische ligging van UNA Palazzo Mannaioni maakt het gemakkelijk om de meest beroemde kunststeden zoals Florence, Siena en Pisa te bereiken. Het omliggende gebied bewondert je daarnaast met haar zeldzame en pure schoonheid: rijen wijnstokken, dikke olijfgaarden, eeuwenoude kastanje- en eikenbomen en heuvels die de veranderende kleuren van de seizoenen weerspiegelen.

Perfect voor
Europa Historisch hotel Bezienswaardigheden Ontspanning Romantiek Drankjes

Highlights

  • Ontdek San Vivaldo, het Jerusalem van Toscane
  • Sla een balletje op de nieuwe golfclub van Castelfalfi
  • Fiets of wandel door het natuurrijke landschap van de regio

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.