Villa Tolomei Hotel

Florence, Toscane, Italië

Superior kamer

Toscaanse pracht en praal in gerestaureerde renaissancevilla

Op slechts vijf minuten van het historische Florence vind je een luxueuze oase van rust in koninklijke stijl, omringd door Toscaans groen met talloze olijfbomen en wijngaarden. Villa Tolomei, een gerestaureerde renaissancevilla, biedt een harmonieuze mix tussen de moderniteit en het comfort van een vijfsterrenhotel, gecombineerd met de vorstelijke elegantie van de veertiende eeuw. Dit hotel mag dan ook een kunstwerk op zich worden genoemd, met marmeren vloeren en badkamers en renaissancestandbeelden en muurschilderingen die vrijwel iedere ruimte sieren. Daarnaast biedt de villa ook expositieruimte aan moderne kunstenaars.

Omringd door een tuin van 20 hectare groen kun je bij het verwarmde buitenzwembad of op het panoramische terras bijkomen van een dag cultuur snuiven langs de talloze monumenten en in de vele musea die Florence rijk is. Zowel het terras als het zwembad bieden onvergetelijke uitzichten over de stad die bekend staat om zijn culinaire hoogtepunten en kunstzinnige uitspattingen die een periode van honderden jaren beslaan.

Perfect voor
Romantiek Bezienswaardigheden Historisch hotel Gastronomie City trip Huisdieren welkom

Highlights

  • Genieten van het uitzicht vanaf het panoramische terras over schitterend Florence
  • Met je eigen ogen wereldberoemde werken van onder andere Michelangelo, Raphael en Brunelleschi aanschouwen
  • Je smaakpapillen goed verwennen met authentieke kazen, wijnen en salami uit de omgeving

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.