Wellings Romantik Hotel zur Linde

Moers, Noordrijn- Westfalen, Duitsland

Classic kamer

Classic kamer

Volledig tot rust komen in een 4*-hotel met wellness in historisch Moers

In een voormalige boerderij uit de 18e eeuw, in een pittoresk Duits stadje en onder de oude linden en kastanjebomen, bevindt zich het sfeervolle Wellings Romantik Hotel zur Linde. Het warme welkom en de persoonlijke touch van familie Wellings geven je een gevoel van thuiskomen. Alle hotelkamers zijn uniek en met veel liefde voor detail in een landelijke stijl ingericht.

Begin de dag goed met een smakelijk ontbijt in het gezellige restaurant, waarna je de groene regio Niederrhein uitgebreid per fiets of te voet verkent. Bij terugkomst in het hotel drink je een verfrissend drankje in de prachtige tuin van het hotel. Voor extra ontspanning laat je jezelf uitgebreid masseren in de wellnessruimte. Helemaal uitgerust schuif je aan voor het diner en geniet je van een heerlijke maaltijd, met zorg bereid door de chef-kok en zijn team. Sluit de dag af met een goed glas wijn in de sfeervolle bar. 

Perfect voor
Platteland Historisch hotel Ontspanning Romantiek

Highlights

  • Wandelen of fietsen door de groene omgeving vol bossen en velden
  • Genieten van de persoonlijke aandacht in het hotel, gerund door familie Wellings
  • Ontspannen tijdens een middag in de uitgebreide wellnessruimte van het hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.