Bilderberg Hotel 't Speulderbos

Garderen, de Veluwe, Nederland

Deluxe kamer

Bilderberg Hotel 't Speulderbos

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Sfeervol en geliefd hotel op de Veluwe: Bilderberg Hotel 't Speulderbos

Aan de rand van het eeuwenoude Speulderbos, te midden van de prachtige Veluwse bossen, bevindt zich het comfortabele hotel Bilderberg ’t Speulderbos. Vind hier, niet ver van huis, de welverdiende rust waar je aI tijden naar uitkijkt. Een verblijf in hotel ’t Speulderbos biedt de perfecte balans tussen de fantastische oer-Hollandse natuur en alle luxe die je van een modern viersterrenhotel mag verwachten. Bij aankomst in het hotel word je hartelijk onthaald. Je voelt je direct thuis in dit sfeervolle familiehotel, voorzien van een speelkamer en tijdens de weekenden en vakanties worden er diverse kinderworkshops en een speciaal kinderbuffet georganiseerd.

Geniet met volle teugen van de Veluwe, waarvan het afwisselende landschap ideaal is om te gaan wandelen, fietsen of paardrijden. Als je na een heerlijke dag buiten in de natuur nog wat energie over hebt, sla dan een balletje op de squash- of tennisbaan. Je kunt natuurlijk ook een ontspannende duik in het binnenzwembad nemen of relaxen in de sauna. Sluit de dag af in het sfeervolle restaurant ’t Speulderbos, waar je kunt smullen van lokale specialiteiten met een Franse touch.

Perfect voor
Ontspanning Landschap Romantiek Platteland Familie

Highlights

  • Een fiets of e-bike huren en genieten van lange fietstochten door de prachtige natuur van de Veluwe
  • Met het gezin een bezoek brengen aan de Apenheul en het Dolfinarium
  • Genieten van het uitgebreide en smakelijke ontbijtbuffet, met broodjes en lokale specialiteiten

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.