Wil je in alle luxe je hoofd leegmaken? Genieten van splendeur voor minder? In deze hotels waan jij je gegarandeerd een filmster. Overnacht in een royale suite met zeeën van ruimte, bubbel in de jacuzzi met een fles champagne en verwonder je door het rijke interieur: ga voor een vijfsterrenvakantie en ervaar hoe het is om zelf even lekker helemaal niets te doen. We hebben de mooiste paleisjes uitgezocht op schitterende bestemmingen. Sit back and relax!

Met Secret Escapes krijg je de kans om te overnachten in een luxe hotel voor een lage prijs. Of je nu wilt ontspannen in wellnessoase, op wijnontdekking wilt vanuit een luxe landhuis of een grote stad wilt ervaren met een luxe uitvalsbasis in het centrum, we hebben een grote keur aan bestemmingen over de hele wereld. Kies welk vijfsterrenhotel het beste bij jou past en gun jezelf een vakantie waar je kunt genieten van de goede service, de heerlijk zachte kingsize-bedden en het prachtige interieur.


Waar ga jij luxe onvernachten?

- In een vijfsterrenresort aan een uitgestrekt zandstrand in Griekenland of Spanje?
- In een grand hotel op ideale locatie in een wereldstad?
- Of in een kasteel omgeven door een groot landgoed en prachtige natuur?


De reisexperts van Secret Escapes hebben met veel zorgvuldigheid luxe hotels voor je uitgezocht op de mooiste bestemmingen. Geniet van luxe reizen tegen lage prijzen en boek jouw ideale vakantie.

Actuele aanbiedingen

Binnenkort beschikbaar: