Tijd voor nieuwe avonturen met een van onze citydeals!

Zin in een nieuw avontuur? Heb jij ook nog zoveel steden op je verlanglijstje staan? Er valt nog zoveel te ontdekken! Met onze sensationele stedentrips naar Parijs, New York en nog veel meer wereldsteden, is dit hét moment om je koffer te pakken en op reis te gaan. Bij Secret Escapes vinden de reisexperts 's werelds beste hotels en reizen en zorgen voor ongelooflijke lage prijzen. Dit noemen wij onze laagteprijsgarantie.

Blijf je liever wat dichter bij huis en wil je dit jaar niet te ver en te vaak reizen, kies dan voor een staycation in een van onze eigen steden. Houd je van architectectuur? Bewonder dan de fascinerende skyline van Rotterdam en breng een bezoek aan de prachtige Markthal en bzoek de expositie "100 jaar Bauhaus" in Museum Boymans van Beuningen. Of kies voor een weekend musea bezoeken en lange stadswandelingen in Amsterdam. Van art nouveau-architectuur tot innovatieve kunst, Brussel zit vol verrassingen. Maar vergeet ook Antwerpen niet, vol met prachtige middeleeuwse straatjes, geweldige sterrenrestaurants en prachtige culturele bezienswaardigheden.

Of wat dacht je van een stedentrip Kopenhagen? Wandel door de pittoreske haven, klim naar de top van de Rundetaarn (de Ronde Toren) en bezoek 's werelds oudste pretpark Tivoli Park.

Ook hebben we schitterende uitstapjes naar favoriete bestemmingen zoals Parijs, Rome, Barcelona, Berlijn en New York.

Onze citydeals zijn speciaal geselecteerd door onze reisexperts en nergens anders voor een betere prijs te boeken. Mis deze ongelooflijke aanbiedingen dus niet - ga op ontdekkingstocht en boek een van deze geweldige stedentrips.

Actuele aanbiedingen