Je wordt wakker, doet de gordijnen open en straalt van geluk. Wat is het toch heerlijk opstaan in een adembenemend decor van bergen, bergen en nog eens bergen! Of ze nu bedekt zijn in sneeuw of het groen van de bossen, zowel in de winter als zomer kom je tot rust in dit magische landschap. Snuif de frisse, zuivere berglucht op, ga nog even liggen op jouw comfortabele bed in het luxe hotel en denk alvast na over wat de dag je zal brengen.

Niet alleen het berglandschap zorgt voor een vakantie vol rust en avontuur, ook meren hebben deze rustgevende werking. Nog lekkerder dan wegzwijmelen bij een magnifiek uitzicht op de bergen, is een duik in het heerlijk frisse natuurwater. Bekijk onze selectie hotels in de buurt van meren omringd door de natuur. Vergaap je aan de reflectie van de bergen in het water, ervaar de warme zonnestralen die het meer doen glinsteren en geniet simpelweg van de kracht van de natuur.

Omdat een dag vol wandelingen, mountainbike-tochten, zwempartijen en ander avontuur je spieren nogal uit kunnen putten, vind je in veel hotels revitaliserende wellnessfaciliteiten die je weer helemaal herstellen. Kom tot rust in de sauna, jacuzzi en het zwembad of laat je heerlijk verwennen met een massage. Doordat we zorgvuldig de meest fijne en luxe hotels en appartementen voor je uitzoeken voor de beste prijzen, kunnen we je garanderen dat dit een vakantie wordt om niet snel meer te vergeten.

3 redenen om te kiezen voor een vakantie in de bergen of aan een meer:

  •   - Dankzij de frisse berglucht krijg je een lichte detox en adem je enkel gezonde lucht in.
  •   - Een vakantie in de natuur vraagt om beweging: van wandelen tot fietsen, kanovaren, skiën en snowboarden.
  •   - Er is vaak een wellnesscentrum aanwezig waar je heerlijk kunt ontspannen na een dagje in de natuur of op de piste.

Ontsnap aan de drukte en geef je over aan een vakantie in de natuur! Onze reisexperts zoeken de beste hotels uit voor de mooiste prijzen en garanderen je een vakantie vol rust, comfort en avontuur. Worden het de Alpen in Oostenrijk of Italië? Tirol of de Dolomieten? Neem je een duik in Frankrijk, Duitsland of misschien wel Slovenië? De keuze is geheel aan jou!

Actuele aanbiedingen