Snak jij ook naar een weekendje weg of een mini vakantie tegen een zachte prijs? Ontdek dan hier onze aanbiedingen voor minder dan €99! Zo hoef je niet te diep in de buidel te tasten en kun je alsnog genieten van een verblijf in een hemels hotel of op een ontspannende bestemming. Wie neem jij mee op reis?

4 redenen waarom op vakantie gaan gezond is
  • Vaarwel stress! Dankzij een ontspannen weekendje weg kom je weer helemaal tot rust en draag je zo een steentje bij aan je eigen geestelijke en lichamelijke gezondheid.
  • Tijdens een vakantie doe je nieuwe inspiratie op en verbreed je je horizon. Je ontdekt nieuwe culturen, inspirerende plekken, prachtige musea, heerlijke gerechten in  verfijnde restaurants en veel meer. Met een dosis nieuwe inspiratie terug thuis komen zal ongetwijfeld voor een positief effect op je geest zorgen.
  • Eindelijk weer tijd voor hobby's! Wanneer je op vakantie bent kun je eindelijk weer die boeken lezen die al maanden lang op je nachtkastje staan. Je kunt eindelijk 's ochtends een lange wandeling maken door de natuur of aan het strand, en 's avonds die meditatieoefening doen waar je nooit tijd voor had.
  • Je wordt er gelukkig van!
  • Kies voor een actieve vakantie en ga hiken, hardlopen aan het strand, fietsen of snorkelen. Je verkent de omgeving en bent tegelijkertijd sportief bezig!