Wil je dat je volgende vakantie een onvergetelijke ervaring wordt?

Dwaal een keer af van de bekende paden en gooi jezelf in het diepe. Wij bieden je namelijk de kans om jouw volgende bestemming wel heel speciaal te maken. Wat dacht je van een royale overnachting in een kasteel? Geniet van de weelde van een buitengewoon historisch hotel en voel je voor even koning en koningin. Of pak de kans om te overnachten in een van onze bijzondere boetiekhotels in onder andere Italië, Frankrijk, Nederland of België. Zo bieden we genoeg keuze om zo ver te reizen als je maar wilt.

3 speciale bestemmingen:

  • Prachtige kastelen in Frankrijk: In deze kastelen, vaak omheind door een groot landgoed, kun je royaal genieten van de buitengewone, Franse flair.
  • Wijnresorts tussen de heuvels van Italië: Overnacht tussen de wijngaarden en kies een vino uit van de wijnkelder, terwijl je geniet van heerlijke pizza en pasta.
  • Bijzondere boetiekhotels in Nederland: Wat dacht je van een overnachting in een oud klooster in Eindhoven of op een boot in de maas van Rotterdam? Buitengewoon overnachten kan dichterbij dan je denkt!

Onze reisexperts hebben hun best gedaan om hotels uit te kiezen waar je normaal gesproken niet meteen aan zult denken. Verras jezelf en je geliefde met een bijzondere overnachting.