Terug naar de natuur? Even een weekend lang niets doen, een boek lezen of lekker fietsen door de weilanden en bossen? Of misschien wil je wel op excursie door de jungle? Bij Secret Escapes weten we hier wel raad op. Onze experts hebben zorgvuldig luxe vakantiewoningen, hotels en kastelen geselecteerd op het platteland van België, Nederland, Europa en daarbuiten. Vergeet de dagelijkse stress en ontsnap eens voor een weekend of langer naar het platteland! 

Boek een romantisch weekendje weg naar een boutique hotel in eigen land of een fly & drive naar Portugal of Spanje. Als je je vakantie helemaal ontspannen wilt meemaken, kun je kiezen voor een wellnessoase omgeven door groen. Veel van onze hotels hebben een sauna, zwembad of een groot wellnesscentrum.

Sta je te popelen om een verre reis te maken en het platteland te ontdekken van een ander continent? Kijk dan eens naar onze luxe rondreizen door Thailand, Sri Lanka, Bali of misschien wel India. Verwonder je door de groene rijstvelden, jungles, glooiende heuvels en azuurblauwe zeeën. Waar je ook heen gaat, wij zorgen voor een onweerstaanbare selectie van deals die je genoeg inspiratie geven om de reis van je dromen te maken.

Wat is jouw favoriete luxe hotel aanbieding op het platteland?
- Een luxe weekend weg naar een hotel bij het strand van Nederland of België
- Een fly en drive naar zonnig Frankrijk, Kroatië of Portugal, zodat je in korte tijd zoveel mogelijk van het land leert kennen
- Een romantische vakantie naar een zonnig paradijs in Azië waar je geniet van de mooiste en meest luxe hotels

Actuele aanbiedingen

Binnenkort beschikbaar: