Contact

COVID-19 update

Nu steeds meer overheden nieuwe adviezen geven naar aanleiding van de wereldwijde uitbraken van COVID-19, begrijpen we dat jullie, onze leden, graag duidelijkheid willen over hoe dit jullie Secret Escapes boeking zal beïnvloeden. We doen ons uiterste best om er zo snel mogelijk achter te komen wat dit betekent voor al onze leden met getroffen boekingen.

  • Indien je zeer binnenkort zou vertrekken, maar je boeking wordt beïnvloed door COVID-19, reis dan alsjeblieft niet.
  • Indien je een boeking had gemaakt met vertrek tussen 1 maart en vandaag, wacht dan op verdere e-mail updates.
  • Indien je voor 30 april vertrekt, geven we je voorrang: Wij zullen contact met je opnemen om de opties te bespreken (als we dat nog niet hebben gedaan).
  • Vertrek je na 30 april? : Neem dan alsjeblieft geen contact met ons op.

We begrijpen het dat je graag geholpen wilt worden, maar we helpen momenteel de leden die eerder zouden vertrekken. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen om meer specifieke informatie over je mogelijkheden te bespreken. Blijf je e-mail en telefoon in de gaten houden (inclusief het controleren van spammappen en voicemail).

Onze klantenservice werkt de klok rond om onze leden in deze uitzonderlijke periode te ondersteunen en we waarderen je geduld.
Elk lid wordt benaderd en geholpen op volgorde van vertrekdata.
 
Wil je meer informatie over COVID19, raadpleeg dan onze pagina met veelgestelde vragen: https://be.secretescapes.com/veelgestelde-vragen

Secret Escapes Ltd

120 Holborn
London EC1N 2TD
Verenigd Koninkrijk

(+32) (0)2 401 26 03
klantenservice@secretescapes.be

Bedrijfsregistratienummer: 07026107
BTW: GB103138366


Wij helpen u graag

We doen er alles aan om exclusieve ledenprijzen voor de beste hotels in België, Nederland en wereldwijd aan te bieden. Daarnaast zorgen we er ook voor dat u alle informatie en ondersteuning ontvangt die u nodig heeft bij het maken van uw boeking en de voorbereiding van uw reis.

Dankzij de prijsgarantie weet u zeker dat u bij ons de laagste prijs krijgt - u hoeft niet verder te zoeken. Wij staan altijd tot uw beschikking voor eventuele verdere vragen of speciale wensen en horen graag van u.

Indien u overweegt om een aanbieding te boeken, een vraag heeft over een bestaande boeking of feedback heeft voor ons team, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: (+32) (0)2 401 26 03 (dagelijks van 09.00-18.00 uur). 

U kunt ook een e-mail sturen naar: klantenservice@secretescapes.be.

Voor persvragen of voor contact met ons marketingteam kunt u een e-mail sturen aan pr@secretescapes.com. 

Platform van de EU-Commissie voor de onlinebeslechting van geschillen: http://ec.europa.eu/consumers/odr