Contact

Hoe kun je ons bereiken?

Het is begrijpelijk dat de COVID19-uitbraak ertoe heeft geleid dat veel members contact met ons hebben opgenomen met vragen over hun boekingen. Ons team probeert zo snel als mogelijk te reageren op alle members die onzeker zijn over hun reisplannen.

Als je de komende weken op reis gaat:

Nu de maatregelen langzaamaan versoepeld worden, verandert de situatie rond de Covid-19-reisbeperkingen voortdurend en nemen afzonderlijke regeringen onafhankelijke beslissingen. Blijf alsjeblieft het reisadvies van je regering volgen: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen. Als jouw boeking wordt beïnvloed door nationale reisbeperkingen, kun je je boeking beheren door in te loggen op je account.

Onze uitgebreide FAQ-pagina kan je ook helpen om een antwoord te vinden; dit is vaak de snelste manier om je vraag op te lossen. Indien je de informatie die je zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via dit formulier.

Als je verblijf binnen de annuleringsperiode valt die vermeld staat op je boekingsbevestiging, kun je je verblijf zelf wijzigen of annuleren via je account onder ‘Boekingen’.

Als je verblijf buiten de annuleringsperiode valt die vermeld staat op je boekingsbevestiging, en je moet annuleren vanwege reisbeperkingen door Covid-19, kun je een annuleringsverzoek indienen via het onderstaande formulier met als annuleringsreden "Ik kan niet langer reizen vanwege een wijziging in het reisadvies van de overheid". Ons team zal contact opnemen met het hotel of de reispartner en je informeren over de mogelijkheden.

Heb je dringend contact met ons nodig?

Gebruik dan het onderstaande formulier. Door ons op deze manier aan je gegevens te helpen, kunnen wij je sneller van dienst zijn:

Voor persvragen of voor contact met ons marketingteam kunt u een e-mail sturen aan pr@secretescapes.com. 

Om met onze klantendienst te spreken, bel je naar +32 (0) 280 858 78 (open van maandag t/m zondag, 9.00 tot 18.00 uur). 

Platform van de EU-Commissie voor de onlinebeslechting van geschillen: http://ec.europa.eu/consumers/odr