Vroegboekkorting: Grand Hotel Resort Ma & Ma

La Maddalena, Sardinië, Italië

Sardinië

Classic kamer

Classic kamer

Deluxe kamer

Grand Hotel Resort Ma & Ma

Superior kamer

Superior kamer

Sardinië

Slechts korte tijd te boeken: Onvergetelijk 5*-resort op het eiland La Maddalena, incl. ontbijt, wellnesstoegang & extra's

Op een prachtig klein eiland net voor de kust van Sardinië ligt op een oogverblindende locatie het vijfsterrenresort Grand Hotel Resort Ma & Ma. Het eiland La Maddalena maakt deel uit van een nationaal park, bestaande uit meerdere kleine eilanden in de Middellandse Zee. Op een steenworp afstand van het hotel vind je rustige stranden en de prachtige natuur van het eiland die je zelfstandig of onder leiding van een professionele gids kunt bezoeken.

De prachtig verzorgde kamers, het zwembad dat tussen de rotsen is gebouwd en het uitgebreide wellnessaanbod bieden alle ontspanning en rust die je maar wilt – er is werkelijk aan alles gedacht in dit hotel. Er is veel belang gehecht aan je comfort en de natuurlijke overgang in de ongerepte omgeving.

Niet voor niets is La Maddalena al sinds de oudheid een zeer gewilde plek om met de boot aan te meren. De goed bewaarde natuur en de verbluffende stranden zijn natuurlijk een bezoek waard, maar ook de rijke culturele geschiedenis van het eiland zal je verrassen. Verdwaal in de kleine steegjes in het oude stadje, geniet van mooie uitzichten over de haven, of bezoek het historische huis Guiseppe Garibaldi op het nabije eiland Caprera dat je over een lange brug bereikt.

Goed om te weten

Je bereikt het eiland La Maddalena per veerpont vanaf Sardinië.

Perfect voor
Strand Ontspanning Landschap Romantiek

Highlights

  • Het kleine eiland te midden van smaragdblauwe zee en ongerept natuurschoon ontdekken
  • Gewichtsloos dobberen in de float room
  • De nieuwe Sardinische keuken proeven in restaurant L’Antica Isola

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.