Chateau Hotel Mont Royal

Chantilly, Oise, Frankrijk

Royal kamer

Deluxe kamer

Superior kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Koninklijk overnachten in een uniek 5*-kasteel ten noorden van Parijs, incl. ontbijt

Parijs is een stad waar je minstens één keer geweest moet zijn - maar de Franse hoofdstad kan soms ook nogal overweldigend zijn. Voor de reiziger die graag binnen bereik van de stad verblijft, maar toch ook wil genieten van het vermaarde Franse platteland, is Chateau Hotel Mont Royal Chantilly perfect gelegen.

Het centrum van Parijs is slechts iets meer dan 40 kilometer rijden, maar je zult aanvankelijk juist in het hotel willen blijven. Chateau Hotel Mont Royal is namelijk nog helemaal origineel, gelegen op een beboste heuvel ten noorden van Parijs. Het kasteel werd in de vorige eeuw neergezet voor een componist, Fernand Halphen. De musicus huurde een architect in en verzocht hem om zijn twee grootste passies, muziek en de jacht, terug te laten komen in het gebouw.

Die visie is nog steeds intact. De vleugels van het kasteel, opnieuw ingericht door de vermaarde ontwerper Pilar Paiva de Sousa, ademen nog altijd muziek en creativiteit. Enorme beelden van paarden en kunstige zeefdrukken van jachttaferelen voorzien in een knipoog naar de jacht. In de stemming gekomen? In het dorp Chantilly vind je nog een prachtig kasteel, waar een indrukwekkend kunst- en paardenmuseum in zijn ondergebracht.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.