Fairmont Rey Juan Carlos I

Barcelona, Spanje

Faimont kamer

Fairmont Rey Juan Carlos I

Barcelona

Fairmont kamer

Fairmont kamer

Barcelona

Barcelona

Fairmont Rey Juan Carlos I

Barcelona

Fairmont Rey Juan Carlos I

Barcelona

Fairmont Rey Juan Carlos I

Sportief Barcelona: voormalig olympisch hotel in de groene stad

Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I werd in 1992 speciaal gebouwd voor de Olympische Spelen en ligt op een steenworp afstand van Camp Nou, het beroemde stadion van FC Barcelona. Maar het hotel is zeker niet alleen voorbehouden aan sportliefhebbers. Stijlvol gelegen in een prachtige groene tuin vol palmbomen, is het perfect voor een citytrip naar Barcelona, in combinatie met rust en ontspanning. De 19e-eeuwse tuin rondom het hotel beslaat maar liefst 25 hectare en is een oase vol groen. Het hotel biedt een adembenemend uitzicht op de skyline van Barcelona en in de verte zie je de Middellandse Zee glinsteren. Welzijn staat hoog in het vaandel en het restaurant, de bar en het wellnesscentrum zijn er dan ook volledig op gericht om lichaam en geest in balans te brengen. Je kunt er heerlijk mediterraan dineren en de chef-kok draait zijn hand niet om voor een glutenvrij, veganistisch of ‘raw food’-gerecht.

Bewonder in het centrum van Barcelona de bijzondere bouwwerken van Gaudí, eet een visje op de vismarkt en proef de Catalaanse sfeer ten volle in de charmante, smalle straten van de oude stad. Na een dag flaneren, sightseeing en culinaire hoogtepunten, voelt de heerlijke rust van het hotel in het groen nóg aangenamer.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.