Hotel Düsseldorf Mitte - Volledig terugbetaalbaar

Düsseldorf, Duitsland

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Comfort kamer

Lobby

Comfort kamer

Badkamer

Lobby

Lobby

Bar

Centraal gelegen hotel op loopafstand van het treinstation en de oude stad, incl. late check-uit

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 32% ?

Struin door het hippe Düsseldorf en overnacht in het hart van de stad, incl. ontbijt en late check-uit. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Bar
  • Terras
  • Massages
  • Wasserij
  • Stomerij
  • Excursiebalie
  • 24-uursreceptie

Locatie
Hotel Düsseldorf Mitte bevindt zich op slechts 10 minuten lopen van het treinstation van Düsseldorf. Het hotel bereik je per trein in 1 uur en 40 minuten vanaf station Utrecht en in 2,5 uur vanaf station Brussel. Per auto is het ca. 200 kilometer rijden vanaf zowel Utrecht als Brussel.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Graf-Adolf-Strasse 60, Stadtmitte, 40210 Düsseldorf, Duitsland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.