Inntel Hotels Art Eindhoven

Eindhoven, Nederland

Loft kamer

Overnachten in de oude, industriële Philips Lichttoren in designstad Eindhoven, incl. champagne-ontbijt & spa

Ratelende machines, vingers besmeurd met olie en licht, héél veel licht: in 1909 werden Neerlandsch eerste (gloei)lampen geproduceerd in de Philipsfabriek “de Lichttoren”. Na decennialang een sleutelrol binnen de Nederlandse geschiedenis te hebben gespeeld, werd het pand een aantal jaar geleden omgetoverd tot het imposante en zeer geliefde designhotel Inntel Hotels Art Eindhoven.

In het hele hotel, dat inmiddels de stempel “rijksmonument” draagt, tref je authentieke, industriële Lichttoren-elementen aan. Zo overnacht je in een kamer met een vier meter hoog plafond en wanden van beton en dineer je in een restaurant met zwarte, stenen wanden en marmeren vloerplaten. Vanuit het hotel wandel je snel en eenvoudig naar de meest geliefde delen van de stad. Zo strijk je neer bij één van de vele terrasjes op De Markt (met je stoel gekeerd naar de menigte, want “mensen kijken” is onderdeel van de pret), bekijk je werken van onder andere Picasso, Mondriaan en Appel in het Van Abbe Museum en bezoek je een concert bij het geliefde poppodium De Effenaar.

Perfect voor
Historisch hotel Winkelen Bezienswaardigheden Moderne inrichting City trip

Highlights

  • Overnacht in de oude lampenfabriek van Philips, op een steenworp afstand van alle hoogtepunten van Eindhoven
  • Slenter over Strijp-S, dé design-hotspot van Nederland en bezoek culturele evenementen en trendy urban-winkels
  • Breng een bezoek aan het Van Abbe Museum, met werken van onder andere Picasso en Appel

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.