Lazure Marina & Hotel

Herceg-Novi, Montenegro

Suite met landzicht

Suite met landzicht

Deluxe kamer met landzicht

Deluxe kamer met landzicht

Deluxe kamer met landzicht

Deluxe kamer met landzicht

Luxe 5*-verblijf aan de schilderachtige Baai van Kotor

Als je op zoek bent naar een combinatie van adembenemende natuur, zon, luxe en cultuur zul je misschien niet snel denken aan Montenegro. Toch heeft dit balkanlandje alles te bieden; van prachtige ruige gebergtes tot historische steden en schitterende kustlijnen. In Montenegro vind je nog steeds de traditionele Balkan-cultuur en het land kent zelfs de meeste zonuren van Europa.

Het Lazure Marina & Hotel is gelegen aan de Adriatische kust aan het begin van de indrukwekkende Baai van Kotor. Deze baai is naar zeggen een van de mooiste baaien op aarde en wordt omringd door bergen en ligt vol luxueuze jachten en kleurrijke vissersbootjes die perfect afsteken bij het diepblauwe water. Dit gloednieuwe boetiekhotel bevindt zich in een gerenoveerde 18e-eeuwse villa en is uitgerust met meerdere mediterraanse restaurants en een uitgebreid wellnesscentrum. Voor de kust van het hotel liggen 221 bootjes die je kunt huren om te varen over de Baai van Kotor.

Perfect voor
Ontspanning Landschap Moderne inrichting Romantiek Familie Strand

Highlights

  • Bezoek het oude centrum van de middeleeuwse stad Herceg-Novi op 2 kilometer van het hotel 
  • Maak een boottocht en duik in het intens blauwe water van de Blue Cave 
  • Ontdek het ruige gebergte in het binnenland van Montenegro met een stevige wandeling 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.