Leonardo Hotel Antwerpen - Volledig terugbetaalbaar

Antwerpen, België

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Comfort kamer met twinbed

Lounge

Comfort kamer met twinbed

Comfort kamer met tweepersoons- of twinbed

Badkamervoorbeeld

Leonardo Hotel Antwerpen

Lobby

Lounge

Lounge

Fitnessfaciliteiten

Overnacht op een prominente locatie in modestad Antwerpen

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 30% ?

Verfijnd hotel direct tegenover het Centraal Station en Zoo Antwerpen, incl. ontbijt en gebruik van de fitnessfaciliteiten. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Lounge
  • Bar (24 uur geopend)
  • Terras
  • Fitnessfaciliteiten
  • 24-uurs receptie
  • Stomerij (extern, toeslag)
  • Wasserij (extren, toeslag)

Locatie
Het hotel ligt direct tegenover het centraal station van Antwerpen. Vanaf hier is het ca. 41 minuten met de trein naar Brussel Centraal. Er gaat ook een rechtstreekse trein in 1 uur en 8 minuten naar Rotterdam Centraal en in 1 uur 53 naar Amsterdam Centraal. Per auto is het hotel ca. 128 kilometer rijden van Utrecht en ca. 45 kilometer van Brussel.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Houd er rekening mee dat in België het dragen van een mondkapje momenteel verplicht is in alle openbare ruimtes

De Keyserlei 59, Antwerpen, België

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.