Magna Pars Suites

Milaan, Italië

Junior suite

Executive suite

Junior suite

Designhotel bij de grachten van Milaan, incl. ontbijt, champagne & late check-uit

De kosmopolitische stijl van Milaan, waar onverholen chic en modieus design elkaar ontmoeten, wordt perfect belichaamd in Hotel Magna Pars Suites Milano. Rond een elegante stadstuin met rozen, amberbomen en olijfbomen ligt een gestroomlijnd wit designhotel met 39 ruime suites, vernoemd naar klassieke geurnoten - een ode aan de parfumfabriek die hier ooit huisde. Het interieurontwerp speelt met contrasten, met eikenhouten vloeren, Italiaanse designmeubels en moderne kunst op smetteloos witte muren. De moderne fitnesszaal met zijn hoge plafonds en royale raampartijen biedt het ideale decor voor een stijlvolle work-out op de modernste apparatuur. In het restaurant met open haard en de bar kijk je uit op de open wijnkelder met Italiaanse topwijnen. De menukaart is lokaal, met een kleine fusion-twist.

Het vijfsterrenhotel ligt in de wijk Navigli, de voormalige havenbuurt met aantrekkelijke restaurants en ateliers langs de grachten. De gratis shuttleservice van het hotel rijdt een paar keer per dag naar het centrum, op 7 kilometer rijden. Hier vind je alles waar de Noord-Italianen trots op zijn: het operahuis aan de Piazza della Scala, de iconische Duomo en de kerk van Santa Maria delle Grazie met het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci. Milaan is de woonplaats van talloze couturiers. Hun designermode vind je in Quadrilatero d’Oro, het shoppingwalhalla in het oostelijke centrum.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.