Mövenpick Hamburg

Hamburg, Duitsland

Superior kamer

Beleef Hamburg op grote hoogte vanuit stijlvol hotel in 19e-eeuwse watertoren, incl. ontbijt & welkomstdrankje

Midden in Hamburg staat een 19e-eeuwse watertoren die is omgetoverd tot een uniek en stijlvol viersterrenhotel. Dit indrukwekkende gebouw bevindt zich in de wijk Sternschanze, een van de mooiste plekken van de stad Hamburg: dicht bij diverse restaurants, bars en boetiekjes.

Mövenpick Hamburg biedt alles wat je nodig hebt voor een complete stedentrip. Het centrum, de beroemde havens en een prachtig park liggen allemaal op een steenworp afstand. In het hotel zal het je aan niets ontbreken. De watertoren telt maar liefst 226 kamers, allemaal even luxueus en stijlvol ingericht, met comfortabele meubels en grote bedden. De robuuste stenen muren en pilaren herinneren je eraan dat je in een prachtig monumentaal pand verblijft. Dankzij de authentieke en ronde vormgeving van de toren heeft elke kamer een uniek uitzicht over de stad.

’s Avonds hoef je de deur niet uit en kun je volledig tot rust komen in de wellnessruimte van het hotel: sauna’s, zwembad, relax- en fitnessruimte zijn voor alle gasten vrij toegankelijk. In het glazen bijgebouw van de watertoren geniet je met een prachtig uitzicht over het park van een selectie van gerechten uit de Zwitserse, maar ook internationale keuken. In de CAVE Bar, gevestigd in de kelder van het hotel, kun je terecht voor een overheerlijke cocktail.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.