Nikki Beach Resort and Spa

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Luux kamer

Luux kamer

Dompel je onder in luxe in Dubai, in een vijfsterrenresort direct aan het strand, incl. ontbijt en meer

Resorts zijn er in allerlei soorten en maten, maar sommigen laten echt niets te wensen over. Het Nikki Beach Resort & Spa in Dubai zou je daar onder kunnen rekenen. Tijdens een verblijf in dit resort kom je helemaal tot rust en lijkt het net of dit resort de perfectie nabij is.

Het begint al tijdens je eerste ochtend, wanneer je uitgeslapen wakker wordt in je lichte, moderne en trendy kamer. Uitkijkend op de Arabische golf en de skyline van Dubai zet je je lievelingsmuziek aan. Nadat je van een verbluffend ontbijtbuffet hebt genoten, wandel je in enkele stappen naar het strand. De toon is gezet. De dagen hierna kun je namelijk optimaal genieten van alle luxe die het Nikki jou te bieden heeft: van het oogstrelende en ontspannen zwembad, via de zeven saunaruimtes, tot aan de vijf bars en restaurants, met geuren, kleuren en smaken uit alle windstreken.

Perfect voor
Strand Ontspanning Bezienswaardigheden Winkelen

Highlights

  • Laat je luxueus verwennen op een plek die het 'hier en nu' ademt
  • Geniet van een heerlijke massage in het eigen wellnesscentrum van het hotel
  • Breek even uit alle verwennerij en loop het uitgestrekte witte privé strand op

Meer weten?

  • Lees meer op de website van het hotel
  • Kijk voor ervaringen van andere gasten op TripAdvisor
  • Vergelijk zelf onze prijzen met Booking.com

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.