Torfhaus Harzresort

Torfhaus, Nedersaksen, Duitsland

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Schitterend vakantieresort in het groene hart van Duitsland

Torfhaus Harzresort is gelegen in Nationaal Park Harz, een afwisselend natuurgebied met uitgestrekte bossen in het hart van Duitsland. Het sfeervolle viersterrenhotel vormt de uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf in de natuur en biedt alle comfort voor een geslaagde vakantie. Het hotel is voorzien van een restaurant, wellnesscentrum en fitnessruimte, en in de omgeving kun je schitterend wandelen en fietsen.

In het Torfhaus Harzresort is het elke ochtend wakker worden met uitzicht op het groen en in het gezellige restaurant kun je onbeperkt genieten van een royaal ontbijtbuffet. Je legt er een goede bodem voor een dag in de natuur, om je aan het begin van de avond met een rammelende maag weer te melden voor een goed glas wijn en raclette, de Zwitserse kaasmaaltijd die ook uitstekend smaakt in de Duitse heuvels.

Perfect voor
Platteland Ontspanning Landschap Romantiek

Highlights

  • Mountainbiken, wandelen of kanoën in de bossen van Nationaal Park Harz
  • Jezelf na een lange dag verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling
  • Genieten van fondue of raclette in het restaurant van het hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.