Nieuwe opening: Papa Rhein Hotel - Volledig terugbetaalbaar

Bingen am Rhein, Rheinland-Pfalz, Duitsland

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Buitenzwembad

Deluxe kamer met rivierzicht

Bingen am Rhein

Bingen am Rhein

Papa Rhein Hotel

Bingen am Rhein

Bingen am Rhein

Papa Rhein Hotel

Romantiek aan de Rijn vanuit een gloednieuw designhotel in het havenpark van Bingen, incl. parkeren

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 38% ?

Dompel jezelf onder in urban-chic in een nieuw viersterrenhotel met uitzicht over de Rijn, incl. ontbijt & parkeren. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Restaurant
  • Dakterras
  • Rooftop bar
  • Buitenzwembad
  • Wellnessbehandelingen (toeslag)
  • Parkeerplaats

Locatie
Per auto is het ca. 400 kilometer rijden van Utrecht en ca. 350 kilometer van Brussel. Vanaf de luchthaven Frankfurt am Main bereik je het hotel in ongeveer 1 uur en 15 minuten met het openbaar vervoer, ca. 60 kilometer rijden.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Dit hotel is recent geopend. Je behoort tot de eersten die het mogen ontdekken! Uiteraard doet het hotel er alles aan om je een perfect welkom te bieden, maar houd er rekening mee dat het hotel zich in de pre-openingsfase bevindt tot eind augustus. Tot deze tijd kan het zo zijn dat nog niet alles gereed is.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (zoals mondkapjesplicht, inreisformulier, enz.). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Voor meer informatie, zie ''Meer informatie'' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Hafenstraße 47, 55411 Bingen am Rhein, Duitsland

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.