Vertrek nu!

In Spanje kun je naar hartenlust genieten van heerlijk eten, prachtige natuur en kleurrijke eilanden. Speciaal voor jou hebben wij de mooiste aanbiedingen geselecteerd in het zonovergoten Spanje tegen lage prijzen. Waar wacht je nog op? Boek nu op onze website.

4 gouden tips voor een vakantie in Spanje
  • Madrid: Bewonder de parels uit de Moderne Kunst bij het Reina Sofia Museum,  bezoek het wervelende Teatro Royal en geniet van goddelijke tapas bij de talrijke lokale restaurantjes.
  • Barcelona: Wandel langs de sprookjesachtige architecturale parels van Gaudí, zoals de Casa Batlló en de Sagrada Família, proef delicatessen bij de befaamde La Boqueria markt en proef de typisch Catalaanse snack Pa amb tomàquet.
  • Fuerteventura: Ga op avontuur in het prachtige natuurpark van Corrajelo, bezoek het idyllische El Cotillo en de prachtige lagunes of ga naar het wondermooie strand Sotavento Beach. 
  • Mallorca: Huur een auto en onderneem een filmisch mooie roadtrip naar de bergen van Serra de Tramuntana, bezoek een wijngaard of rijd naar de pittoreske nabijgelegen dorpjes Banyalbufar, Valldemossa, Dei.

Actuele aanbiedingen