Domaine de Beaupre - Volledig terugbetaalbaar

Guebwiller, Elzas, Frankrijk

Tot -47% Vandaag

Geldteruggarantie Geldteruggarantie

100% geldteruggarantie, tot 8 dagen voor de reis

Hotelrestaurant

Domaine de Beaupre

Colmar

Colmar

Comfort kamer

Domaine de Beaupre

Bergheim

Ribeauvillé

Ontbijt

Terras

Ribeauvillé

Brocante- and decoratiewinkel

Kaysersberg

Kaysersberg

Charmant kasteel omringt door groen bij Colmar en de Elzas-wijnroute, incl. parkeren

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot 47% ?

Overnacht in een charmant chateau omgeven door een groen park in het Franse Guebwiller, incl. ontbijt, welkomstdrankje & gratis parkeren. Volledig terugbetaalbaar - boek met zekerheid

We werken samen met de hotels om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de regelgeving op het gebied van de volksgezondheid met betrekking tot COVID-19.

Hotelfaciliteiten
  • Bar
  • Ontbijtruimte
  • Terras
  • Park
  • Souvenirwinkel
  • Kunstgalerij
  • Parkeren

Locatie
Vanaf de luchthaven van Colmar bereik je het hotel in ongeveer 30 minuten met de auto of taxi, ca. 35 kilometer rijden. Per auto is het ca. 675 kilometer rijden van Utrecht en ca. 500 kilometer van Brussel.

Goed om te weten

Als gevolg van de COVID-19-pandemie kunnen er op je bestemming strengere inreisvoorwaarden en maatregelen gelden, die op korte termijn kunnen worden gewijzigd (bijv. mondkapjesplicht, inreisformulier). Raadpleeg voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België.

Gratis annuleren: met deze aanbieding kun je jouw reservering tot acht dagen voor de incheckdatum annuleren om een volledige terugbetaling te ontvangen. Zie 'Meer informatie' bij de kamertypes.

Wij kunnen de toegang tot de hotelfaciliteiten (bijv. restaurant of wellness) niet garanderen, omdat deze door COVID-19 kunnen worden gewijzigd. Wij adviseren je om dit twee weken voor je reis bij het hotel te checken. Als je ervoor kiest om niet te reizen, moet je tot acht dagen van tevoren annuleren om een volledige terugbetaling te kunnen garanderen.

Allée Des Marronniers, 68500 Guebwiller, Frankrijk

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.